BOOTCAMP

Bootcamp is een fysieke training van 1 uur die zowel online als in de buitenlucht kan plaatsvinden. Tijdens de training werk je met een groep van maximaal 15 collega’s aan het verbeteren van je kracht, coördinatie en uithoudingsvermogen. Dit alles doe je natuurlijk in je eigen tempo. Naast alle fysieke arbeid in de buitenlucht of online, zorgen Bootcamps bij Strijder Personal Training voor veerkrachtige medewerkers, teambuilding en veel plezier.

Outdoor Bootcamp

Trainen in de buitenlucht is vanaf 11 mei 2020 weer toegestaan met maximaal 10 volwassen personen en vanaf 1 juni 2020 met maximaal 30 volwassen personen! Strijder Personal Training heeft hiervoor een “Protocol Verantwoord Sporten in de Buitenlucht” opgesteld zodat we toch op een veilige manier buiten kunnen sporten met z’n allen. Bij een Outdoor Bootcamp (buitenlucht) maak je bij de oefeningen gebruik van je eigen lichaamsgewicht of de omgeving als krachttoestel. Denk bijvoorbeeld aan buikspieroefeningen, een bankje om squats of sprongen op te maken, of een fietsrek om je armen te traingen. De Bootcamps zijn afwisselend qua oefeningen, locatie en een behoorlijke challenge!

Online Bootcamp

De Online Bootcamp vindt plaats via videobellen (Zoom, Google Hangouts of Microsoft Teams). We gebruiken verschillende trainingsvormen zoals Circuittraining, Tabata, of Every Minute On the Minute om functioneel te bewegen (duwen, trekken, squats, lunges, rotaties) en de Bootcamp afwisselend en leuk te maken. Afhankelijk van de belastbaarheid van een medewerker gebeurt dit met het eigen lichaamsgewicht of met een creatieve weerstand zoals een gevulde rugzak, flessen water of elastieken (eigen materialen van de medewerkers zoals kettlebells en dumbbells zijn ook toegestaan).

Als je Online of Outdoor Bootcamp wil inzetten om de vitaliteit van je medewerkers te verhoging, vul dan het contactformulier in zodat ik z.s.m. contact met je kan opnemen.

ADRES

Europaweg 50
3451 HG Vleuten

CONTACT

Telefoonnummer:
06 23 35 08 60