STRIJDER BEDRIJFSFITNESS

Werken aan een gezond en vitaal bedrijfsklimaat? Het start met uw medewerkers. Krachtige, energieke en veerkrachtige medewerkers verzuimen niet alleen minder, ze presteren beter en leveren u dus bedrijfswinst op. Met Strijder bedrijfsfitness strijden we samen voor een blijvende fysieke en mentale transformatie bij uw medewerkers!

Vitale, energieke medewerkers met Strijder Bedrijfsfitness

Energie op de werkvloer kan o.a. dalen als gevolg van slecht binnenklimaat, onvoldoende beweging, ongezonde voeding, roken, alcohol en stress. Als vitaliteitsambassadeurs is het ons doel de vitaliteit ofwel levensenergie van uw medewerkers beter in balans te brengen. Dit doen wij door middel van fitness bootcamps, kickboksen, voedingsbegeleiding en mental coaching. Onze aanpak richt zich op een structurele fysieke en mentale verandering bij uw medewerkers.

  • NASM gecertificeerde Personal Trainer (National Academy of Sports Medicine)

  • Vitaliteitsplan op maat voor uw bedrijf of bedrijfsevenement

  • Personal Training, Bootcamp, Kickboksen en Voedingsbegeleiding

  • Op locatie bij uw bedrijf of in Vleuten (Utrecht)

MEER INFORMATIE AANVRAGEN

BEDRIJFSFITNESS OP MAAT VOOR UW BEDRIJF

DIT ZEGGEN KLANTEN OVER MIJ

Vanaf januari 2018 werkt Warmtebouw nauw samen met Samora Strijder om collega’s fitter te krijgen. Onder leiding van Samora Strijder trainen we twee keer in de week met een groep van circa 15 collega’s. De Bootcamp trainingen zorgen er niet alleen voor dat we fitter worden, ze zorgen ook voor een positieve sfeer in de groep. Collega’s zijn enthousiast over de afwisseling van de trainingen, zijn kennis van zaken en zijn enthousiasme en positiviteit. Tevens verzorgt Samora voedingsbegeleiding voor collega’s die daar behoefte aan hebben. Onder zijn deskundige begeleiding zijn al diverse collega’s gezonder gaan eten en ook flink afgevallen. Al met al heeft Samora Strijder mede bijgedragen aan een daling van het ziekteverzuim bij Warmtebouw. Wij zijn blij met de samenwerking met Samora! We kunnen ieder bedrijf aanbevelen om met Strijder Personal Training samen te werken op het gebied van sport, gezondheidsvraagstukken en voedingsbegeleiding.

Bart, Warmtebouw
Bedrijfsfitness Strijder Personal Training

Samora heeft tijdens een meerdaags bedrijfsevent bootcamps verzorgd voor de sportieve collega’s onder ons. Het was een succes met 3 afwisselende, motiverende trainingen! Veel collega’s stonden er 3 ochtenden om half 7 klaar voor. Dat zegt genoeg toch!

Marieke, Polygon
MEER INFORMATIE AANVRAGEN

ADRES

Europaweg 50
3451 HG Vleuten

CONTACT

Telefoonnummer:
06 23 35 08 60