HIIT TRAINING

Welkom bij Strijder Personal Training’s HIIT Training !

Onze HIIT training is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar een intensieve workout met maximaal resultaat. Hieronder lees je wat je kunt verwachten van onze HIIT training, voor wie deze geschikt is, wanneer en hoe vaak je kunt trainen en waarom je zou moeten kiezen voor Strijder HIIT in Vleuten.

Intake plannen

Dit kun je verwachten van Strijder HIIT

Onze HIIT trainingen zijn ontworpen om je in korte tijd een intensieve workout te bieden, waarbij je zowel cardio- als krachttraining combineert. In slechts 30 minuten verhoog je je hartslag, verbrand je vet en bouw je spieren op. Onze ervaren trainers zorgen voor een veilige en effectieve begeleiding, waarbij ze je motiveren om alles uit jezelf te halen.

  • Elke woensdag en vrijdag van 09:15 – 09: 45 uur een training (in een ruimte van 100 m2) van 30 minuten in een groep van maximaal 7 personen

  • Combinatie van cardio- en krachttraining

  • Aandacht voor jouw belastbaarheid

  • Op locatie in Vleuten

  • Inclusief Strijder Personal Training app & besloten WhatsApp groep

Voor wie is de Strijder HIIT geschikt?

Ben je tussen de 30 – 65 jaar en heb je een volle agenda maar ben je toch op zoek naar een intensieve workout waarbij je jezelf in een korte trainingstijd uitdaagt, dan is de Strijder HIIT training zeker voor jou! Het maakt niet uit of je een beginner bent of al ervaren in fitness, onze trainers passen de oefeningen aan op jouw niveau. Je traint in een groep van maximaal 7 mensen, maar op jouw eigen niveau en tempo.

Wanneer en hoe vaak trainen

Onze HIIT training wordt elke woensdag en vrijdagochtend aangeboden van 09:15 – 09:45 uur. Het is mogelijk om elke dag te trainen, maar het is ook prima om een paar keer per week te komen. We raden aan om minimaal twee tot drie keer per week te trainen om optimaal resultaat te behalen.

Daarom kiezen voor Strijder HIIT in Utrecht

Onze HIIT training is niet zomaar een workout. Het is een effectieve manier om in korte tijd maximale resultaten te behalen. Door te trainen in een groep, krijg je de motivatie en support van andere deelnemers en onze trainers. Bij Strijder Personal Training zijn we ervan overtuigd dat je door samen te trainen en jezelf uit te dagen, het beste uit jezelf kunt halen. Bovendien train je bij ons in een professionele en veilige omgeving met ervaren trainers die jou de juiste begeleiding bieden.

Ben je klaar om de uitdaging aan te gaan en een HIIT strijder te worden? Schrijf je nu in voor onze HIIT trainingen en ervaar zelf hoe effectief deze training is!

INSCHRIJVEN

HIIT TRAINING TARIEVEN

ADRES

Europaweg 50
3451 HG Vleuten

CONTACT

Telefoonnummer:
06 23 35 08 60