WAT MIJN KLANTEN ZEGGEN

KEVIN

Sinds een aantal maanden bij Strijder Personal Training aan het trainen. Dit bevalt enorm goed. Samora varieert voortdurend van oefeningen zodat mijn lichaam geprikkeld blijft en ik het leuk blijf vinden. Hij is realistisch in het stellen van doelen en coacht mij niet alleen op het gebied van sporten maar ook met voeding. Voeding was voor mij heel belangrijk. Ik hou van eten en wil nog steeds kunnen genieten van mijn avondmaal. Door de lekkere recepten is ook voeding goed vol te houden. De trainingen zijn zeer intensief, maar erg afwisselend en er wordt rekening gehouden met mijn fysiek zware werk. Op een verantwoorde manier worden mijn grenzen verlegt, iets wat zonder Strijder Personal Training een stuk moeilijker zou zijn. Uiteindelijk ben ik in 4 maanden tijd 15 kilo afgevallen, een resultaat waar ik meer dan tevreden mee ben!

NURLYA

Zes maanden geleden heb ik besloten om iets aan mijn gewicht te gaan veranderen. Ik zat niet lekker meer in m’n vel en ik was echt in een korte tijd veel aangekomen. Toen heb ik een afspraak gemaakt bij Strijder Personal Training en heeft hij voor mij een voedingsschema gemaakt en ben ik ook begonnen met sporten. Sindsdien wegen wij elke week mijn gewicht en meten m’n middelomtrek. In totaal is er 13,5 cm van mijn middelomtrek af en ben ik tot nu toe 15 kilo afgevallen. Zonder Samora Strijder was dit mij nooit gelukt! Hij is echt de beste Personal Trainer die ook echt meekijkt hoe jij in jou situatie toch fitter kan worden of meer kan afvallen. Ik was ook echt geen sportief persoon en had überhaupt nooit echt serieus gesport. Maar Samora helpt je hier heel goed bij en geeft je heel veel motivatie!

MARC

Samora is een vriendelijke, betrouwbare, gedreven en enthousiaste professional die zijn vak meer dan verstaat. Door zijn voedings- en bewegingsadviezen en continue motivatie is het mij gelukt om ruim 25 kilo af te vallen, in de vorm van mijn leven te komen en dat nu al meer dan 2,5 jaar handhaaf. Hiervoor zal ik hem altijd dankbaar blijven! Een absolute aanbeveling voor iedereen die alle bekende en onbekende dieetvormen meer dan zat is en een blijvende gezonde en fitte levenswijze nastreeft.

Bedrijfsfitness Strijder Personal Training

MARIEKE

Samora heeft tijdens een meerdaags bedrijfsevent bootcamps verzorgd voor de sportieve collega’s onder ons. Het was een succes met 3 afwisselende, motiverende trainingen! Veel collega’s stonden er 3 ochtenden om half 7 klaar voor, dat zegt genoeg toch!

CLAUDIA

Ik ervaar de begeleiding van Samora als bijzonder positief. Dit komt enerzijds door zijn betrokkenheid. Zelfs als hij op vakantie is, checkt hij of ik mijn oefeningen uitvoer en ik mij aan de voedingsafspraken houd. Anderzijds laat hij mij zien dat ik meer uit mezelf kan halen dan ik denk.

Ben heel blij dat ik deze uitdaging met hem ben aangegaan. Hij is de stimulans die ik zeker nodig heb. Ben iets meer dan 8 kg afgevallen en weeg eindelijk weer onder de 70 kg. Toppertje!

Ervaringen Wilma Strijder Personal Trainer

WILMA

Superblij met de Personal Training van Samora. Professioneel, afwisselend en altijd goedlachs. Vanaf half september 2020 begeleidt Samora mij met afwisselende trainingen in de gym, workouts voor thuis en voedingsadvies. Het resultaat, nu 3 maanden verder, mag er zijn…. al zeg ik het zelf 🙂 Bijna 8 kilo kwijt en 8 cm van m’n middelomtrek. En nog belangrijker, veel fitter en lekkerder in mijn vel. Terugdenkend aan 3 maanden geleden was eigenlijk het moeilijkste om gewoon die eerste stap te zetten en iets te gaan doen aan de onvrede over mijn lijf en conditie. Zonder de begeleiding van Samora had ik dit resultaat niet kunnen bereiken.

JEROEN

In de zes maanden die ik nu bij Samora Strijder train, zie ik enorme resultaten. Ik ben ruim twintig kilo afgevallen en heb weer een beter geproportioneerd en gedefinieerd lichaam. Dankzij Samora’s voedingsadviezen, wekelijks controle momenten en steeds uitdagend wordende trainingen heb ik weer plezier in trainen. Hij daagt uit, moedigt aan en is creatief in het bedenken van aangepaste en sport specifieke oefeningen. Gepersonaliseerde trainingen om je doelen te behalen!

BART

Vanaf januari 2018 werkt Warmtebouw nauw samen met Samora Strijder om collega’s fitter te krijgen, dit doen we in de vorm van een Bootcamp. Onder leiding van Samora Strijder trainen we twee keer in de week met een groep van circa 15 collega’s. De trainingen zorgen er niet alleen voor dat we fitter worden, maar zijn training zorgt ook voor een positieve sfeer in de groep. Collega’s zijn enthousiast over de afwisseling van de trainingen, zijn kennis van zaken en zijn entrhousiasme en positiviteit. Tevens verzorgt Samora voedingsbegeleiding voor collega’s die daar behoefte aan hebben. Onder zijn deskundige begeleiding zijn al diverse collega’s gezonder gaan eten en ook flink afgevallen. Al met al heeft Samora Strijder mede bijgedragen aan een daling van het ziekteverzuim bij Warmtebouw. Wij zijn blij met de samenwerking met Samora en kunnen ieder bedrijf aanbevelen om met Strijder Personal Training samen te werken op het gebied van sporten, gezondheidsvraagstukken en voedingsbegeleiding.

Strijder PT

LIEDY

Sinds een jaar train ik bij Samora Strijder en heb ik de voordelen van krachttraining ontdekt. Binnen een paar maanden had ik mijn doel bereikt: fitter worden en in shape blijven zonder er te gespierd uit te zien. De begeleiding is prettig en je merkt dat hij deskundig is door de variaties aan oefeningen die goed samen gaan met je conditie. Ook bij eventuele blessures heeft hij genoeg alternatieven om toch lekker bezig te zijn. Daarnaast geeft hij tips om gezond te eten naast de workout. Ben je op zoek naar een sportieve uitdaging met een personal trainer die je helpt om zowel fysiek als mentaal sterker te worden? Samora Strijder kan je hier zeker mee helpen!

GINA

Samora Strijder is een veelzijdige personal trainer. Hij kijkt naar de mogelijkheden van een persoon en maakt de training op maat. Daarbij zorgt hij ervoor dat je jezelf blijft uitdagen. Wat ik super fijn vind is dat hij heel betrokken is en altijd bereid is om je te helpen! Samen een mooi resultaat behaald: 10 kg er af in 3 maanden!

Strijder PT

SVEN

Al zo’n 2 jaar was ik meerdere keren per week in de sportschool te vinden om topfit te worden voor huidige baan, een baan die immers veel van mijn lichaam vraagt. Omdat ik totaal nieuw was in deze wereld en mijn motivatie niet top te noemen was, heb ik destijds voor Personal Training lessen gekozen bij Samora om toegelaten te worden bij de Koninklijke Marechaussee. Door 1-op-1 te trainen met iemand die de juiste kennis heeft van het vak en je uitstekend motiveert door te zetten kwamen de resultaten sneller dan verwacht! Inmiddels ben ik Marechaussee en heb ik een jaar later opnieuw contact gezocht voor persoonlijke begeleiding. Mede door de persoonlijke lessen is het sporten voor mijn nu bijna een gezonde verslaving geworden, waarbij Samora mij precies de sturing biedt waar ik naar opzoek ben!

ESTHER

Samora helps me to keep pushing myself to be healthier, stronger and happier. He tailors my training to make it super effective, fun, and exciting. He is energetic, smart, and engaged and even if I start tired and demotivated, I leave the gym confident, optimistic, and balanced. If there was one investment in the last 5 years that really had an impact on my life, my work, my mood, etc. it was training together with Samora.

CARLINE

Van een trainer verwacht ik kennis en enorme motivatie om mij naar mijn doel te begeleiden. Samora geeft juist die laatste cheers om door te ‘strijden’ op momenten dat ik eigenlijk op wil geven. Met zijn positieve vibe, doorzetting en toffe playlist (Tabatha) zit je goed bij PT Samora!

SALOUA

Sinds ik van Samora personal training krijg ben ik echt van sporten gaan houden. Hij geeft niet alleen tijdens de les aandacht, maar geeft mij ook trainingsschema’s als ik alleen moet sporten. Zonder hem was ik zoals altijd allang weer gestopt met sporten.

Ook met advies bij blessures heb ik veel aan Samora. Voor mij in ieder geval geen andere Personal Trainer meer!

EVY

Samora heeft met zijn oprechte betrokkenheid en professionaliteit een ontzettend grote bijdrage geleverd aan het zetten van de stappen richting het gestelde doel. Samora is gepassioneerd in zijn vak, heeft veel kennis en weet je te motiveren in het behalen én behouden van het nieuwe gewicht. Daarnaast is Samora snel in reacties en zorgt hij voor een veilige en prettige sfeer in gesprekken om je zo volledig mogelijk te kunnen helpen. En dat allemaal met een gezellige vrolijkheid!

ADRES

Europaweg 50
3451 HG Vleuten

CONTACT

Telefoonnummer:
06 23 35 08 60