WAT MIJN KLANTEN ZEGGEN

DIRK-JAN

Ben nu 4 maanden aan het trainen met Samora. Helemaal top! Na 2 jaar zelf trainen in de sportschool is dit een welkome aanvulling. Trainingen worden aangepast op je eigen niveau en doelen. Mij weet Samora elke training weer te pushen naar nieuwe hoogtes. Focus op techniek en uitvoering van oefeningen. En de flywheel trainingen zijn een fantastisch als je door je fitness plafond wil breken, of gewoon fitter en sterker wilt worden. Vraag er naar!

SANDRA

Mijn beide doelen gehaald! Afgevallen met voedingtips en handige app en sneller geworden op de sprint! Op naar mijn volgend doel! Ik blijf nog wel even trainen met Samora!

SABINE

Bij Strijder Personal Training heb ik op een hele fijne en stimulerende manier mijn doelen kunnen behalen!

DANNY

Ontzettend tevreden met Samora als PT. Luistert naar je wensen, stelt uitdagende doelen en leuke trainingen. Met zichtbaar resultaat in afzienbare tijd 💪🏼

ILSE

Wat een mooie waardevolle investering is dit geweest. Al mijn doelen behaald, en meer! Dankzij Samora heb ik eindelijk weer een sportritme, geen last meer van mijn rug en nek.

En heb ik een gezond eetpatroon gekregen, door zijn voedingsadviezen. Geen suikerverslaving meer! Had dit veel eerder moeten doen!

NURLYA

Zes maanden geleden heb ik besloten om iets aan mijn gewicht te gaan veranderen. Ik zat niet lekker meer in m’n vel en ik was echt in een korte tijd veel aangekomen. Toen heb ik een afspraak gemaakt bij Strijder Personal Training en heeft hij voor mij een voedingsschema gemaakt en ben ik ook begonnen met sporten. Sindsdien wegen wij elke week mijn gewicht en meten m’n middelomtrek. In totaal is er 13,5 cm van mijn middelomtrek af en ben ik tot nu toe 15 kilo afgevallen. Zonder Samora Strijder was dit mij nooit gelukt! Hij is echt de beste Personal Trainer die ook echt meekijkt hoe jij in jou situatie toch fitter kan worden of meer kan afvallen. Ik was ook echt geen sportief persoon en had überhaupt nooit echt serieus gesport. Maar Samora helpt je hier heel goed bij en geeft je heel veel motivatie!

BAS

Ik kan de personal training van Strijder sterk aanbevelen. Vrij kort nadat ik mij heb ingeschreven vond een kennismaking en intake plaats en hebben we verschillende doelen gesteld waaronder het behalen van een aantal militaire fitheidseisen binnen 6 weken. Na het behalen daarvan stelden we samen in de weken daarop steeds nieuwe doelen (o.a. gewichtsverlies, 10K afstand binnen een vastgestelde tijd). Alle doelen die we stellen behalen we, de resultaten zijn ook echt goed zichtbaar en ik voel mij veel fitter. Het hele traject ging ook begeleid van een gedegen voedingsadvies wat paste bij de doelstellingen, maar ook goed vol te houden is. De aanpak van Samora is realistisch, effectief en verloopt via een hele prettige samenwerking. Met Strijder kan je zeker je trainingsdoelen waarmaken.

CLAUDIA

Ik ervaar de begeleiding van Samora als bijzonder positief. Dit komt enerzijds door zijn betrokkenheid. Zelfs als hij op vakantie is, checkt hij of ik mijn oefeningen uitvoer en ik mij aan de voedingsafspraken houd. Anderzijds laat hij mij zien dat ik meer uit mezelf kan halen dan ik denk.

Ben heel blij dat ik deze uitdaging met hem ben aangegaan. Hij is de stimulans die ik zeker nodig heb. Ben iets meer dan 8 kg afgevallen en weeg eindelijk weer onder de 70 kg. Toppertje!

GINA

Samora Strijder is een veelzijdige personal trainer. Hij kijkt naar de mogelijkheden van een persoon en maakt de training op maat. Daarbij zorgt hij ervoor dat je jezelf blijft uitdagen. Wat ik super fijn vind is dat hij heel betrokken is en altijd bereid is om je te helpen! Samen een mooi resultaat behaald: 10 kg er af in 3 maanden!

Strijder PT

SVEN

Al zo’n 2 jaar was ik meerdere keren per week in de sportschool te vinden om topfit te worden voor huidige baan, een baan die immers veel van mijn lichaam vraagt. Omdat ik totaal nieuw was in deze wereld en mijn motivatie niet top te noemen was, heb ik destijds voor Personal Training lessen gekozen bij Samora om toegelaten te worden bij de Koninklijke Marechaussee. Door 1-op-1 te trainen met iemand die de juiste kennis heeft van het vak en je uitstekend motiveert door te zetten kwamen de resultaten sneller dan verwacht! Inmiddels ben ik Marechaussee en heb ik een jaar later opnieuw contact gezocht voor persoonlijke begeleiding. Mede door de persoonlijke lessen is het sporten voor mijn nu bijna een gezonde verslaving geworden, waarbij Samora mij precies de sturing biedt waar ik naar opzoek ben!

ESTHER

Samora helps me to keep pushing myself to be healthier, stronger and happier. He tailors my training to make it super effective, fun, and exciting. He is energetic, smart, and engaged and even if I start tired and demotivated, I leave the gym confident, optimistic, and balanced. If there was one investment in the last 5 years that really had an impact on my life, my work, my mood, etc. it was training together with Samora.

CARLINE

Van een trainer verwacht ik kennis en enorme motivatie om mij naar mijn doel te begeleiden. Samora geeft juist die laatste cheers om door te ‘strijden’ op momenten dat ik eigenlijk op wil geven. Met zijn positieve vibe, doorzetting en toffe playlist (Tabatha) zit je goed bij PT Samora!

FELIX

Een transformatie voor je lichaam. Personal training bij Samora Strijder geeft je de kans op een betere gezondheid, je fitter te voelen, gewicht te verliezen, meer kracht en souplesse en het wegblijven van chronische klachten. Het is de manier om in relatief korte tijd je relatie met je lichaam opnieuw te definiëren.
Ik startte de training om van langdurige rugklachten af te komen. Met 3x/wk 1u training in 3 maanden tijd lukte het niet alleen mijn spieren en kracht duidelijk te verbeteren, tevens verloor ik 10kg, buikomvang van 98cm naar 84cm en een BMI van 31 naar 27. Daarnaast zijn de uren met Samora gezellig en een activiteit om gedurende de week naar uit te kijken. Een aanrader voor iedereen die eindelijk echt wil doorpakken en een transformatie van zijn eigen lichaam wil bereiken.

SUSHMA

Na mijn bevalling ben ik gaan trainen bij Samora. Ik heb eerst PT gehad van Samora. 

Dankzij de juiste begeleiding en voedingsadvies, had ik snel mijn doelen bereikt. Om fit te blijven ben ik daarna HIT training gaan volgen. Twee dagen in de week en een half uur alles geven! Samen met een kleine groep trainen, uitgedaagd worden door de trainers en afwisselende oefeningen, maken de trainingen erg leuk!

JOYCE

Ik zat al een tijdje niet lekker in mijn vel door verschillende factoren en wist niet goed hoe dit te veranderen. Na een prettig intakegesprek ben ik op 2 juni 2023 gestart met Personal Training. Drie maanden lang iedere week een intensieve maar leuke 1-op1 training met gevarieerde oefeningen, trainingschema’s voor thuis en wekelijks een voedingschema met heerlijke recepten afgestemd op mijn persoonlijke situatie. Nu, 3 maanden verder ben ik fitter, sterker, zit ik beter in mijn vel en ben ik ruim 9 kg afgevallen en is mijn taille met 12,5 cm afgenomen. Ik ben best trots op mijzelf, maar zonder de positieve en professionele begeleiding van Samora had ik dit niet bereikt. Zijn enthousiasme en fijne manier van motiveren, hebben ervoor gezorgd dat ik weer vertrouwen heb in mijzelf en mijn lijf. Ik ben blij dat ik de stap heb genomen om in mijzelf te investeren. Ik kan Strijder Personal Training zeker aanbevelen!

SIERT-JAN

Ik doe sinds een tijdje Small Group Trainingen bij Strijder PT. In een uurtje doe je een afwisselende workout waar je nog dagen van kan nagenieten! Elke week andere oefeningen, je hele lijf wordt getraind, en ieder doet dat op zijn eigen niveau. De sfeer is plezierig onder de deskundige begeleiding van Samora die je helpt het beste uit jezelf te halen. Van harte aanbevolen!

MARIJE

Ik train ruim een jaar in een small group bij Samora. Samora is professioneel, doet aanpassingen bij eventuele blessures en kijkt goed mee naar houdingen tijdens de gevarieerde oefeningen. Dit gepaard met positiviteit en humor. Kortom: fijn om bij te trainen.

KEVIN

Sinds een aantal maanden bij Strijder Personal Training aan het trainen. Dit bevalt enorm goed. Samora varieert voortdurend van oefeningen zodat mijn lichaam geprikkeld blijft en ik het leuk blijf vinden. Hij is realistisch in het stellen van doelen en coacht mij niet alleen op het gebied van sporten maar ook met voeding. Voeding was voor mij heel belangrijk. Ik hou van eten en wil nog steeds kunnen genieten van mijn avondmaal. Door de lekkere recepten is ook voeding goed vol te houden. De trainingen zijn zeer intensief, maar erg afwisselend en er wordt rekening gehouden met mijn fysiek zware werk. Op een verantwoorde manier worden mijn grenzen verlegt, iets wat zonder Strijder Personal Training een stuk moeilijker zou zijn. Uiteindelijk ben ik in 4 maanden tijd 15 kilo afgevallen, een resultaat waar ik meer dan tevreden mee ben!

MARC

Samora is een vriendelijke, betrouwbare, gedreven en enthousiaste professional die zijn vak meer dan verstaat. Door zijn voedings- en bewegingsadviezen en continue motivatie is het mij gelukt om ruim 25 kilo af te vallen, in de vorm van mijn leven te komen en dat nu al meer dan 2,5 jaar handhaaf. Hiervoor zal ik hem altijd dankbaar blijven! Een absolute aanbeveling voor iedereen die alle bekende en onbekende dieetvormen meer dan zat is en een blijvende gezonde en fitte levenswijze nastreeft.

Bedrijfsfitness Strijder Personal Training

MARIEKE

Samora heeft tijdens een meerdaags bedrijfsevent bootcamps verzorgd voor de sportieve collega’s onder ons. Het was een succes met 3 afwisselende, motiverende trainingen! Veel collega’s stonden er 3 ochtenden om half 7 klaar voor, dat zegt genoeg toch!

JET

Professioneel en leuk trainen. Je wordt uitgedaagd en snel fit, zonder risico op blessures. Door veel afwisseling wordt het trainen nooit saai. Aanrader!

STEFANIE

Sinds 2 maanden (8 kg afgevallen) word ik begeleid d.m.v. een voedingsschema. Hierbij checken we elke week of ik mijn doel behaal qua gewichtsverlies. De voeding is variërend en alles is heerlijk! Zelf ben ik al gevorderd in de fitness en is dit net dat extra steuntje in de rug. Samora is professioneel, vriendelijk en motiverend 💪🏼

NADINE

Professionele en doelgerichte begeleiding en goed voorbereide trainingen. Hierdoor veel motivatie en plezier gekregen in sport. Tijdens de trainingen hard werken maar altijd in voor een gezellig praatje. 14kg afgevallen in 3 maanden tijd, dit was mij zeker niet gelukt zonder de begeleiding van Samora. Een aanrader dus!

PIM

Ik ben zelf niet zo’n sportief figuur, je zult mij niet aantreffen in een sportschool. Vanuit fysiotherapie in contact gekomen met Samora. In groepsverband lessen waarbij Samora iedereen persoonlijk coacht op zijn/haar kunnen, rekening houdend met je blessure. Naast de goede professionele begeleiding, ook humor en goede dynamiek met de overige sporters. Samora kan iedereen begeleiden; van kneuzen zoals ik tot mensen die op hoog niveau sporten. Ik had niet gedacht dat ik sporten leuk zou vinden, maar ik ben blij dat ik je heb ontmoet Samora. Aanrader dus.

SALOUA

Sinds ik van Samora personal training krijg ben ik echt van sporten gaan houden. Hij geeft niet alleen tijdens de les aandacht, maar geeft mij ook trainingsschema’s als ik alleen moet sporten. Zonder hem was ik zoals altijd allang weer gestopt met sporten.

Ook met advies bij blessures heb ik veel aan Samora. Voor mij in ieder geval geen andere Personal Trainer meer!

SANDRA

Personal training op maat. Afwisselende oefeningen, motiverend, professioneel en een goede begeleiding. Er wordt qua oefeningen rekening gehouden met je fysieke beperkingen zoals een versleten knie. In deze coronatijd super om via Zoom toch gewoon te kunnen blijven trainen, het maakt dus niet uit waar je woont. Aanrader!

JORIEN

Nadat ik Corona had gehad voelde ik me niet fit. Binnen een paar weken had Samora dit weer voor mij op orde met 2x in de week trainen. Super leuk om met hem samen te werken. Hij weet mij heel goed te motiveren. Het eet schema werkt fantastisch! Ik ben super blij en ga absoluut door.

EVY

Samora heeft met zijn oprechte betrokkenheid en professionaliteit een ontzettend grote bijdrage geleverd aan het zetten van de stappen richting het gestelde doel. Samora is gepassioneerd in zijn vak, heeft veel kennis en weet je te motiveren in het behalen én behouden van het nieuwe gewicht. Daarnaast is Samora snel in reacties en zorgt hij voor een veilige en prettige sfeer in gesprekken om je zo volledig mogelijk te kunnen helpen. En dat allemaal met een gezellige vrolijkheid!

SANDER

Door de afgelopen 6 maanden 3x per week met Samora te trainen ben ik niet alleen 18 kilo afgevallen maar voel ik mij ook veel fitter en heb ik veel meer kennis over gezonde voeding gekregen.

Samora zoekt elke training je grenzen op en doet dit met veel afwisselende oefeningen. Daarnaast is er ook ruimte voor plezier. Wat voor mij ook belangrijk was is dat ik blessurevrij ben gebleven doordat er een goede opbouw in de trainingen zat.

Dankzij Samora heb ik mijn negatieve vicieuze cirkel doorbroken waar ik de afgelopen 2 jaar in was belandt.

Ook in 2023 blijf ik lekker met hem trainen in een andere vorm zodat ik fit en gezond blijf op een plezierige manier en ik een goede stok achter de deur heb om niet in oude ongezonde eetpatronen terug te vallen

JOHAN

Sinds een tijdje doe ik samen met een vriend mee aan de small group training. Het bevalt erg goed, veel afwisseling in de oefeningen, combi van kracht en cardio en voordat je het weet is het uur voorbij! Ik kan het iedereen die wat motivatie en begeleiding op de uitvoering zoekt zeker aanraden.

MONIQUE

Sinds 2 jaar duo training met vriendin bij Samora. Dit is voor mij de ultieme vorm van sporten; gezellig samen én met de professionele en prettige begeleiding van Samora.

Ik ga elke week met plezier naar mijn training.

BIANCA

The unbelievable has become true: in 12 weken -8,8 kg, en -10 cm taille-omtrek! Dankzij een geweldige PT die je enorm motiveert en begeleidt. Ik kan niet anders zeggen. Hij zegt wat hij doet en hij doet wat hij zegt, namelijk “Het kán écht!” Gran tangi Samora!💪🏽

Ervaringen Wilma Strijder Personal Trainer

WILMA

Superblij met de Personal Training van Samora. Professioneel, afwisselend en altijd goedlachs. Vanaf half september 2020 begeleidt Samora mij met afwisselende trainingen in de gym, workouts voor thuis en voedingsadvies. Het resultaat, nu 3 maanden verder, mag er zijn…. al zeg ik het zelf 🙂 Bijna 8 kilo kwijt en 8 cm van m’n middelomtrek. En nog belangrijker, veel fitter en lekkerder in mijn vel. Terugdenkend aan 3 maanden geleden was eigenlijk het moeilijkste om gewoon die eerste stap te zetten en iets te gaan doen aan de onvrede over mijn lijf en conditie. Zonder de begeleiding van Samora had ik dit resultaat niet kunnen bereiken.

JEROEN

In de zes maanden die ik nu bij Samora Strijder train, zie ik enorme resultaten. Ik ben ruim twintig kilo afgevallen en heb weer een beter geproportioneerd en gedefinieerd lichaam. Dankzij Samora’s voedingsadviezen, wekelijks controle momenten en steeds uitdagend wordende trainingen heb ik weer plezier in trainen. Hij daagt uit, moedigt aan en is creatief in het bedenken van aangepaste en sport specifieke oefeningen. Gepersonaliseerde trainingen om je doelen te behalen!

BART

Vanaf januari 2018 werkt Warmtebouw nauw samen met Samora Strijder om collega’s fitter te krijgen, dit doen we in de vorm van een Bootcamp. Onder leiding van Samora Strijder trainen we twee keer in de week met een groep van circa 15 collega’s. De trainingen zorgen er niet alleen voor dat we fitter worden, maar zijn training zorgt ook voor een positieve sfeer in de groep. Collega’s zijn enthousiast over de afwisseling van de trainingen, zijn kennis van zaken en zijn entrhousiasme en positiviteit. Tevens verzorgt Samora voedingsbegeleiding voor collega’s die daar behoefte aan hebben. Onder zijn deskundige begeleiding zijn al diverse collega’s gezonder gaan eten en ook flink afgevallen. Al met al heeft Samora Strijder mede bijgedragen aan een daling van het ziekteverzuim bij Warmtebouw. Wij zijn blij met de samenwerking met Samora en kunnen ieder bedrijf aanbevelen om met Strijder Personal Training samen te werken op het gebied van sporten, gezondheidsvraagstukken en voedingsbegeleiding.

Strijder PT

LIEDY

Sinds een jaar train ik bij Samora Strijder en heb ik de voordelen van krachttraining ontdekt. Binnen een paar maanden had ik mijn doel bereikt: fitter worden en in shape blijven zonder er te gespierd uit te zien. De begeleiding is prettig en je merkt dat hij deskundig is door de variaties aan oefeningen die goed samen gaan met je conditie. Ook bij eventuele blessures heeft hij genoeg alternatieven om toch lekker bezig te zijn. Daarnaast geeft hij tips om gezond te eten naast de workout. Ben je op zoek naar een sportieve uitdaging met een personal trainer die je helpt om zowel fysiek als mentaal sterker te worden? Samora Strijder kan je hier zeker mee helpen!

MARK

Samen met 3 collega’s volg ik de small-groep training van Samora Strijder. Naast dat de sessies erg gezellig zijn, zijn ze vooral zeer effectief. Mijn gewichtsdoelstelling heb ik dankzij de fitness-oefeningen én dankzij het voedingsadvies, waarbij ik wekelijks een compleet weekmenu in mijn mailbox ontvang, volledig gerealiseerd. Daar ben ik heel blij mee. De volgende uitdaging is het realiseren van een nog hogere vitaliteit en ik weet zeker dat Samora mij ook daarin uitstekend gaat begeleiden. Zin in!

LINDY

Trainen bij Samora is helemaal top! Hij houdt rekening met jouw wensen en als je een blessure hebt, weet hij de oefeningen altijd aan te passen. Goede sfeer en oog voor de persoon, een echte aanrader voor iedereen die stappen wil zetten. Zowel bij de Small Group Trainingen als de Personal Trainingen.

ANNELOES

Na mijn bevalling gaan trainen bij Samora met als doel om weer in shape te komen. Samen doelen opgesteld en daar naartoe gewerkt. Trainingen met lage intensiteit begonnen en geleidelijk uitgebouwd. Trainingen altijd gezellig en uitdagend! Door de food app ook veel inzicht gekregen in mijn eetpatroon en daar nuttige feedback op gekregen. Super tevreden!

MARK

Samora is een fijne betrokken en persoonlijke trainer die met veel creativiteit je naar een hoger niveau weet te pushen. Veel afwisseling, goede begeleiding en met een gezond gevoel voor humor. Erg plezierig.

AISHA

Personal training met mijn partner bij Samora was onze beste keuze in 2020! Vanaf intake direct leuk contact, goed geluisterd naar onze doelen en geholpen om deze concreet maken. Voor mij o.a. afvallen: hiervoor erg blij dat Samora ook qua voeding expertise heeft om beide training én voeding op elkaar af te stemmen. Geen extreme diëten, maar echt lekkere recepten gepland over de week om onze eetgewoonten te leren verbeteren.

Qua trainen ben ik eigenlijk geen fanatieke sportieveling, maar elke week meten met resultaat (weer iets eraf!) en trainen met zijn positieve feedback is super motiverend. Daarbij hield Samora ook goed rekening met passende opbouw en blessures, en tussentijds gaf hij ook feedback via apps om thuis door te zetten. Drie maanden later heel blij met het resultaat, niet alleen in afgenomen kg/cm, maar vooral het gekweekte zelfvertrouwen in ons eigen lichaam.

ADRES

Europaweg 50
3451 HG Vleuten

CONTACT

Telefoonnummer:
06 23 35 08 60