Voedingsbegeleiding

Wil je jouw streefgewicht halen of beter in shape komen, dan speelt voeding een belangrijke rol. Strijder Personal Training helpt je met het realiseren van jouw fysieke transformatie, ook als het gaat om voeding!

Intake plannen
DIRECT STARTEN

Dit kun je verwachten van de Voedingsbegeleiding

We vragen om gegevens als je gewicht, je leefstijl en je doel. Daarmee berekenen we je caloriebehoefte en de beste verhouding van eiwitten, vetten en koolhydraten. Natuurlijk kun je deze gegevens later altijd nog wijzigen.

Vervolgens kies je het abonnement dat bij je past (3 maanden of 1 jaar).

Na je aanmelding ontvangt direct je eerste weekmenu, dat afgestemd is op jouw ideale macro’s en energiebehoefte. Zo eet je moeiteloos precies wat je lichaam nodig heeft. Bovendien blijft je dieet gevarieerd, want je krijgt iedere week weer een gloednieuw menu toegestuurd.

Genereer met één druk een overzichtelijke boodschappenlijst en bestel je boodschappen eventueel met 1 klik online (niet verplicht).

Voor vragen over het afstellen van je ideale macro’s stuur je een e-mail naar voeding@strijderpt.nl.

  • Elke week een voedingsschema op maat met lekkere en makkelijke recepten

  • Wekelijkse boodschappenlijst bij elk menu

  • Dieetvoorkeuren opgeven

  • Optie om tussentijds je doelstelling te wijzigen

  • Macro + caloriebehoefte kunnen aanpassen (optioneel)

Ga voor een blijvend resultaat

In de waan van de dag kan het lastig zijn om op een gezonde manier met voeding bezig te zijn. Wanneer je gewicht wilt verliezen of wilt minderen met suiker, is de verleiding groot om allerlei (crash) diëten te volgen. Vaak val je daarna net zo snel weer terug in je oude gedrag. Wil je een blijvend resultaat dan zal je jouw eetpatroon structureel moeten veranderen.

In 12 weken een gezond voedingspatroon

Met Strijder Voedingsbegeleiding is het mogelijk om in 12 weken je doel te bereiken. Of je wilt afvallen, op gewicht wilt blijven , of meer spiermassa wilt creëren. Geef in de app jouw voedingsintoleranties, macro’s , dieet voorkeuren en eetmomenten aan en je krijgt in in mum van tijd een voedingsschema die bij je past.

Afwisselende voedingsschema’s

Tijdens het traject ontvang je iedere week een voedingsschema dat afgestemd is op jouw doelen en smaak. Het schema bevat lekkere en eenvoudig te maken recepten voor ontbijt, lunch, tussendoortjes en diner.

Vrijblijvende kennismaking

Ben je benieuwd of mijn voedingsbegeleiding wat voor je is? Neem dan contact met me op voor een vrijblijvende telefonische kennismaking. De tarieven voor Strijder Voedingsbegeleiding vind je hieronder. Heb je nog andere vragen, neem dan gerust contact met mij op.

intake inplannen

TARIEVEN VOEDINGSBEGELEIDING

ADRES

Europaweg 50
3451 HG Vleuten

CONTACT

Telefoonnummer:
06 23 35 08 60