Voedingsbegeleiding

Wil je jouw streefgewicht halen of beter in shape komen, dan speelt voeding een belangrijke rol. Strijder Personal Training helpt je met het realiseren van jouw fysieke transformatie, ook als het gaat om voeding!

Intake plannen

Dit kun je verwachten van Strijder Voedingsbegeleiding

Beweging en voeding gaan hand in hand. Daarom kiezen veel klanten voor een combinatie van Personal Training en Voedingsbegeleiding. Maar ook wanneer je geen PT-traject bij ons doet, is het mogelijk om voedingsadvies te krijgen. Strijder Voedingsbegeleiding biedt je een traject van 12 weken waarin we samen aan de slag gaan om jouw voedingsdoelen en/of streefgewicht te bereiken.

  • 12 weken lang voedingsbegeleiding

  • Intake van ca. 30 minuten, inclusief gezondheidscheck

  • Wekelijks weegmoment en adviesgesprek van ca. 15 minuten

  • Iedere week een voedingsschema met lekkere en makkelijke recepten

  • 12 weken toegang tot de Strijder Voedings- en Bewegingsapp

  • Extra motivatie om te bewegen met bijvoorbeeld een stappenchallenge of trainingsschema’s voor in de sportschool

  • WhatsApp support voor de moeilijke momenten

Ga voor een blijvend resultaat

In de waan van de dag kan het lastig zijn om op een gezonde manier met voeding bezig te zijn. Wanneer je gewicht wilt verliezen of wilt minderen met suiker, is de verleiding groot om allerlei (crash) diëten te volgen. Vaak val je daarna net zo snel weer terug in je oude gedrag. Wil je een blijvend resultaat dan zal je jouw eetpatroon structureel moeten veranderen.

In 12 weken een gezond voedingspatroon

Met Strijder Voedingsbegeleiding werk je 12 weken lang aan een gezond voedingspatroon waarin ook aandacht is voor lekker eten. We starten met een intake waarin we ingaan op jouw voedingsintoleranties, macro’s , dieet voorkeuren en eetmomenten. Wekelijks hebben we een weegmoment en evalueren we hoe je week is gegaan. Vervolgens stellen we gelijk de doelen en uitdaging voor de komende week met elkaar af.

Afwisselende voedingsschema’s

Tijdens het traject ontvang je iedere week een voedingsschema dat afgestemd is op jouw doelen en smaak. Het schema bevat lekkere en eenvoudig te maken recepten voor ontbijt, lunch, tussendoortjes en diner. Daarnaast kun je op het Instagram account van Strijder Personal Training genoeg inspiratie opdoen voor simpele en lekkere maaltijden die je kunt bereiden. Verder kun je gebruik maken van de Strijder Voedingsapp waarin je jouw voeding en doelen bij kunt houden.

Hulp tijdens moeilijke momenten

Op sommige momenten kan het best lastig zijn om je nieuwe eetgedrag vol te houden. Als je bijvoorbeeld een eetbui voelt opkomen of wanneer je uit eten bent. Ook op die lastige momenten ben ik er voor je. Je kunt me dan altijd een berichtje sturen via WhatsApp. Uiteraard beantwoord ik ook al je vragen over de bereiding van de recepten of het vervangen van ingrediënten.

Vrijblijvende kennismaking

Ben je benieuwd of mijn voedingsbegeleiding wat voor je is? Neem dan contact met me op voor een vrijblijvende telefonische kennismaking. De tarieven voor Strijder Voedingsbegeleiding vind je hieronder. Heb je nog andere vragen, neem dan gerust contact met mij op.

intake inplannen

TARIEVEN VOEDINGSBEGELEIDING

ADRES

Europaweg 50
3451 HG Vleuten

CONTACT

Telefoonnummer:
06 23 35 08 60