GIFTCARD

Ken jij iemand die graag beter in shape wilt komen, een betere conditie wilt krijgen of gewicht wil verliezen? En wil je deze persoon bij een speciale gelegenheid graag een bijzonder cadeau geven? Denk dan ook eens aan een Strijder Personal Training giftcard!

Een Strijder cadeaubon voor iedere gelegenheid

Een Strijder giftcard kun je bij verschillende gelegenheden schenken. Dat kan een verjaardag, jubileum, verloving of huwelijk zijn, maar de giftcard is natuurlijk ook een mooi cadeau voor Moederdag, Vaderdag, Sinterklaas en Kerst. Je kunt de giftcard alleen geven of samen met een groep. Ik zorg hoe dan ook voor een feestelijke verpakking!

Wat is er inbegrepen bij een giftcard?

Er zijn 3 verschillende giftcards beschikbaar voor een oplopend aantal trainingssessies: 4, 8, en 12. Bij alle giftcards krijgt de ontvanger een intakegesprek met gezondheidscheck. In dit gesprek stellen we samen de doelen vast. De trainingssessies zijn 1-op 1, duren 60 minuten en vinden plaats op de locatie in Vleuten-De Meern Utrecht. De ontvanger krijgt naast de intake en trainingssessies, wekelijkse voedingsbegeleiding én toegang tot de Strijder PT trainings- en voedingsapp. Tenslotte bied ik ook nog een stuk persoonlijke begeleiding via WhatsApp. Kortom, een compleet pakket. Dus wacht niet langer en bestel dit sportieve cadeau!

PS. De giftcards zijn geldig tot 1 jaar na aankoop en niet inwisselbaar voor contant geld.

ACTIE: Ontvang nu 10% korting op een kerst giftcard! Je claimt de korting door bij het afrekenen de kortingscode TRANSFORMATIE2021 te gebruiken. De kortingscode is geldig tot 1 januari 2021.